s

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen

s

Safety 4 biedt altijd veiligheidsoplossingen op maat.

s

Voordelige prijzen zodat onze producten betaalbaar blijven.

Ademautomaat

Een ademautomaat van de hoogste kwaliteit huurt of koopt u bij Safety 4, dé specialist op het gebied van adembescherming. In ons enorme assortiment vindt u gegarandeerd wat u zoekt!

Ademautomaat van topkwaliteit
Bij Safety 4 huurt u de meest specialistische ademapparatuur. Zo zijn ook ademautomaten bij ons te huur tegen een zeer voordelige prijs. Ons assortiment herbergt onder meer ademautomaten van de volgende topfabrikanten:

  • Fenzy;
  • MSA;
  • Dräger;
  • Interspiro.

De ademautomaten van deze en diverse andere merken zijn verkrijgbaar in vele soorten, die allen hun eigen specificaties en gebruiksmogelijkheden hebben. Mede hierdoor is het misschien moeilijk voor u om een keuze te maken. Onze ervaren experts staan u echter graag bij met advies op maat. Aan de hand van uw wensen en uw toepassing weten zij altijd welk ademautomaat het meest geschikt voor u is.

Contact
Het bestellen van een ademautomaat doet u bij Safety 4 door te bellen naar 0031 (0)186 692288 of 0031 (0)186 692266, of te mailen naar info@hoschotting.nl. Ook voor meer informatie en deskundig advies kunt u daar terecht. Vragen en/of opmerkingen? Gebruik dan ons contactformulier.

Neem contact op