s

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen

s

Safety 4 biedt altijd veiligheidsoplossingen op maat.

s

Voordelige prijzen zodat onze producten betaalbaar blijven.

Adembescherming

Al vele jaren is Safety 4 specialist op het gebied van adembescherming. Wij leveren u apparatuur van hoogwaardige kwaliteit, helemaal volgens uw wensen en specificaties. Vraag naar de verschillende mogelijkheden voor uw systeem!

Safety 4, hét bedrijf op het gebied van adembescherming
Safety 4 is gespecialiseerd op het gebied van ontwikkelen en bouwen van onafhankelijke adembeschermingsapparatuur. Onder meer de volgende apparatuur wordt volledig naar uw wens ontwikkeld:

  • Ademlucht lijn systemen;
  • Life support Units;
  • Vluchtsets;
  • Autonome ademluchtsets.

De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos! Omdat wij actief deelnemen binnen de SIR, bent u altijd verzekerd van adembescherming conform de meest recente EN, CE en SIR normen. Aangezien wij daarnaast merken als Fenzy, MSA, Dräger en Interspiro vertegenwoordigen, weet u ook zeker dat u apparatuur van de allerhoogste kwaliteit krijgt geleverd. Naast enkel ontwikkeling, verzorgen wij ook onderhoud, renovaties en certificering van alle soorten adembeschermingsapparatuur.

Contact
Meer weten over onze specifieke mogelijkheden voor de ontwikkeling van uw adembescherming apparatuur? Wij nemen graag de tijd om u te vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. Bel daarom geheel vrijblijvend naar 0031 (0)186 692288 of 0031 (0)186 692266, of stuur een e-mail naar info@hoschotting.nl. Andere vragen en/of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan contact met u op.

Neem contact op