s

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen

s

Safety 4 biedt altijd veiligheidsoplossingen op maat.

s

Voordelige prijzen zodat onze producten betaalbaar blijven.

Ademluchtmasker

Bij Safety 4 huurt u een ademluchtmasker van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. De grootste merken zijn ruim vertegenwoordigd in ons assortiment.

Ademluchtmasker van topkwaliteit

Safety 4 verhuurt een groot aantal specialistische veiligheidsoplossingen. Zo is ook een ademluchtmasker van de hoogste kwaliteit is bij ons verkrijgbaar tegen een voordelig tarief. Wij hebben maskers van toonaangevend merken in ons assortiment, te weten onder meer:

  • MSA;
  • Dräger;
  • Fenzy
  • Interspiro.

Van deze fabrikanten vindt u bij ons maskers in een groot aantal uitvoeringen en maaten. Uiteraard staan onze enthousiaste en gedreven medewerkers u graag bij met raad en daad. Aan de hand van uw toepassing en wensen weten zij exact welk masker de beste keuze is voor u.

Contact

Wilt u meteen een ademluchtmasker huren? Neem dan contact met ons op via 0031 (0)186 692288 of 0031 (0)186 692266. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hoschotting.nl of het contactformulier op onze website invullen. Ook voor zaken als advies op maat en meer informatie zijn wij via deze kanalen bereikbaar.

Neem contact op