s

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen

s

Safety 4 biedt altijd veiligheidsoplossingen op maat.

s

Voordelige prijzen zodat onze producten betaalbaar blijven.

Face fit test

De Face Fit Test van uw medewerkers  laat u uitvoeren door Safety 4. Al jaren is ons bedrijf toonaangevend op het gebied van ontwikkelen, onderhouden en certificeren van ademluchtsystemen. Met onze hulp weet u zeker dat uw adembescherming goed past en de juiste bescherming biedt!

Snelle en voordelige Face Fit Test

Safety 4 heeft alles in huis om een Face Fit Test snel en vakkundig uit te voeren. Zo beschikken wij over een Qauntifit face fit test , waarmee al uw medewerkers getest kunnen worden op het gebied van masker passing en bescherming. Daarnaast hebben wij een EN 12021 test set voor het bemonsteren van de kwaliteit van uw ademlucht, Een dynamische testbank  en een testbank voor het afpersen van uw ademluchtslangen. Wij kunnen de Face Fit Test van uw medewerkers zowel in onze testruimte  als op locatie uitvoeren. Indien nodig en gewenst, voeren wij ook eventuele renovaties aan uw ademluchtsystemen met genoegen uit. Tevens is er de mogelijkheid om gratis een onderhoudscontract af te sluiten. Wij nemen dan na elf maanden weer contact met u op om een nieuwe keuringsafspraak met u te maken.

Contact

Om een Face Fit Test te laten uitvoeren door de professionals van Safety 4, belt u naar 0031 (0)186 692288 of 0031 (0)186 692266, of mailt u naar info@hoschotting.nl. Met al uw andere vragen kunt u terecht op ons contactformulier.

Andere bezoekers bekeken ook:

Adembescherming | Lsu verhuur | Vluchtsets | Scba verhuur | Volgelaatsmasker

Neem contact op