s

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen

s

Safety 4 biedt altijd veiligheidsoplossingen op maat.

s

Voordelige prijzen zodat onze producten betaalbaar blijven.

Face Fit testing

De Face Fit Test van uw medewerkers laat u uitvoeren door Safety 4. Al jaren is ons bedrijf toonaangevend op het gebied van ontwikkelen, onderhouden en certificeren van ademluchtsystemen. Met onze hulp weet u zeker dat uw adembescherming goed past en de juiste bescherming biedt!

Over Face Fit testing

Elke medewerker heeft een andere gezichtsvorm en niet elk masker past er goed op. Een Face Fit test biedt u de mogelijkheid om de passing van adembeschermingsmiddelen op het gezicht van uw medewerkers te meten en waar nodig corrigeren.

Dit wordt gedaan door middel van een dynamisch test apparaat dat wordt aangesloten op het masker dat wordt gebruikt. De gebruiker dient vervolgens het masker op te zetten en een aantal opdrachten uit te voeren. De test machine meet en berekend vervolgens het lek percentage.

Indien de test negatief uitvalt, zullen wij een alternatief aanbieden en daarmee de test herhalen om vast te stellen of het lekpercentage daarmee verkleind wordt en binnen de gestelde marges blijft. Zo bent u en uw medewerkers verzekerd van een juist beschermingsmiddel dat effectief past en daarmee werkt.

Elk getest persoon ontvangt een certificaat en een stempel met gegevens in zijn of haar PSL.

Wij kunnen de Face Fit Test van uw medewerkers zowel in onze testruimte als op locatie uitvoeren. Indien nodig en gewenst, voeren wij ook eventuele renovaties aan uw ademluchtsystemen met genoegen uit.

Ook de herhaling van meting na een jaar kan door ons worden verzorgt. Ons service centrum houdt kosteloos u herhalingsdata in de agenda zodat de meting tijdig kan worden verricht.

Neem contact op