s

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen

s

Safety 4 biedt altijd veiligheidsoplossingen op maat.

s

Voordelige prijzen zodat onze producten betaalbaar blijven.

Kwaliteit

Het is de overtuiging van Safety 4 dat kwaliteit wordt bepaald door het enthousiasme, de betrokkenheid en de opleiding van medewerkers. De missie die Safety 4 zichzelf daarom heeft gesteld is om onderscheidend, pro-actief en innovatief uw uitdaging op te pakken en samen met u te realiseren. Om dit te bereiken heeft Safety 4 een open organisatie waarbinnen vertrouwd en innovatief met de verschillende opdrachten word omgegaan. De medewerkers worden regelmatig getraind en zijn hierdoor gemotiveerd bezig met hun dagelijkse werkzaamheden.

Het enthousiasme en de motivatie van de medewerkers bij Safety 4 maken de onderneming die zij uiteindelijk is. Hierbij worden de belangrijkste kernwaarden en kaders die het management stelt door alle mensen binnen Safety 4 gedragen.

  • Beroepsethiek, Integriteit en Loyaliteit. (BIL policy)
  • Afspraak is afspraak.
  • Consequent en duidelijk in handelen en communiceren.
  • Kwaliteit in denken en doen.
  • Persoonlijke, serieuze en voldoende aandacht voor u en uw project.
  • Out of the box, Innovatief en bereidwillig om met u mee te denken.

Uiteraard wordt kwaliteit niet alleen door de medewerkers gerealiseerd maar zal er ook formeel aan kwaliteit gewerkt moeten worden. Safety 4 is daarom sinds 2005 lid van de SIR (Stichting Industriële Reiniging). Een afvaardiging van Safety 4 neemt deel aan de werkgroepen adembescherming en veiligheid en werkt gezamenlijk met andere bedrijven van, door en voor de SIR leden om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden.

Safety 4 is daarom erkend SIR lid en gekwalificeerd service centrum voor ademlucht toepassingen. Daarnaast is Safety 4 getraind bij het Honeywell training center in Frankrijk om aan de formele eisen te kunnen voldoen.

Neem contact op