s

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen

s

Safety 4 biedt altijd veiligheidsoplossingen op maat.

s

Voordelige prijzen zodat onze producten betaalbaar blijven.

LSU verhuur

Safety 4 is uw partner op het gebied van LSU verhuur. Wij verhuren tal van Life Support Units van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. U vindt gegarandeerd de LSU die past bij uw toepassing.

Gespecialiseerd in LSU verhuur

Safety 4 houdt zich al jaren bezig met het verhuren van de meest specialistische veiligheidsoplossingen. Ook voor LSU verhuur zit u goed bij ons. Wij hebben een groot aantal Life Support Units in ons aanbod, die zijn ontwikkeld door onze eigen ervaren en goed opgeleide medewerkers. Vanzelfsprekend voldoen al onze LSU’s aan de meest recente kwaliteits- en veiligheidsnormen als EN, CE en SIR. Ook voor uw toepassing hebben wij gegarandeerd een ideale Life Support Unit in het assortiment. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van uw keuze. Wij staan graag voor u klaar met een deskundig advies.

Contact

Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen voor LSU verhuur? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummers 0031 (0)186 692288 of 0031 (0)186 692266, of stuur een e-mail naar info@hoschotting.nl.

Neem contact op