s

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen

s

Safety 4 biedt altijd veiligheidsoplossingen op maat.

s

Voordelige prijzen zodat onze producten betaalbaar blijven.

Service

Safety 4 is a no-nonsense organisatie die service hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden daarom een complete service, met verschillende mogelijkheden.

Safety 4 beschikt over een 24-uurs service dienst die bereikbaar is op nummer 0651820900. Deze service wordt niet alleen verstrekt aan bestaande relaties maar ook aan nieuwe relaties. Uitgangspunt moet wel zijn dat uw werkzaamheden ongewenst stil komen te liggen.

Safety 4 heeft de mogelijkheid om uw ademlucht apparatuur jaarlijks te keuren. Wij beschikken over een dynamische testbank waarmee al uw apparatuur getest kan worden. We beschikken over een EN 12021 test set om de kwaliteit van uw ademlucht te bemonsteren en een testbank voor het afpersen van uw ademlucht slangen.

Indien u gebruik heeft gemaakt van onze diensten of dit van plan bent, bieden wij u gratis het onderhoudscontract aan. Wij nemen automatisch over 11 maanden contact met u op om een nieuwe keurings afspraak met u te maken.

Bij Safety 4 kunt u ook uw ademlucht apparatuur laten reinigen. Maskers, slangen en helmen worden door ons gereinigd en gecontroleerd.

Neem contact op