s

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen

s

Safety 4 biedt altijd veiligheidsoplossingen op maat.

s

Voordelige prijzen zodat onze producten betaalbaar blijven.

Unit Bouw

Safety4 levert niet alleen ademluchtproducten maar ontwikkeld en bouwt deze ook. De R&D afdeling van Safety4 krijgt jaarlijks verschillende aanvragen voor het ontwikkelen en ontwerpen van Life Support Units en overige ademlucht oplossingen.

De specificaties van de aanvrager worden verwerkt in het ontwerp en het ontwerp wordt doorgenomen met de aanvrager. Hieruit volgt een offerte die ter goedkeuring wordt aangeboden. Zodra de offerte en het ontwerp zijn goedgekeurd kan het project naar de afdeling Unit Bouw. Daar wordt in de werkplaats het ontwerp uiteindelijk gerealiseerd en conform klantspecificaties afgebouwd.

Na de bouw wordt de unit gecontroleerd en uitvoerig getest of alle functies naar behoren werken. De R&D back office heeft ondertussen de manual met alle tekeningen en schema’s samengesteld. De manual wordt gecontroleerd bij de laatste inspectie en test procedure of deze overeenkomt met het functioneren van de unit.

Na de laatste inspectie wordt de SIR goedkeuring met alle certificaten afgegeven en is de unit gereed voor gebruik. Naast Life Support Unit’s (LSU’s) kan Safety 4 andere producten ook bouwen, zoals air trolley’s, nooddouches en trekontlastingen.

Safety 4 biedt u een complete service en beschikt over een 24-uurs service dienst in het geval van een storing.

Neem contact op