s

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen

s

Safety 4 biedt altijd veiligheidsoplossingen op maat.

s

Voordelige prijzen zodat onze producten betaalbaar blijven.

Vluchtsets

Vluchtsets laat u geheel naar wens samenstellen door Safety 4. Wij houden ons al vele jaren actief bezig met levering van en advies over adembeschermingsapparatuur. Vraag naar de mogelijkheden voor uw product!

Vluchtsets op maat

Safety 4 heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van ademluchtbeschermingsapparatuur. Ook vluchtsets worden door ons geheel op maat samengesteld. Voor iedere toepassing kunnen wij een vluchtset ontwerpen en leveren, uiteraard geheel conform de geldende EN, CE, SIR normen. Hierbij kunnen we kiezen uit producten van merken als Fenzy, MSA, Dräger en Interspiro. Onze enthousiaste en goed opgeleide medewerkers gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw vluchtsets. Aan de had van uw wensen en eisen, en tevens het toepassingsgebied van uw werkzaamheden wordt er altijd een kwalitatief hoogwaardige oplossing op maat gevonden. Geen uitdaging is voor ons te veel!

Contact

Wij bespreken graag de mogelijkheden voor uw vluchtsets. Voor het maken van een geheel vrijblijvende afspraak belt u naar0031 (0)186 692288 of 0031 (0)186 692266, of stuur een e-mail naar info@hoschotting.nl. Hebt u andere vragen? Vul dan het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan contact met u op.

Neem contact op